Boeken

Rondom het haardvuur

Prijs: € 16,95

Met de titel ‘Rondom het haardvuur’ heeft Marti Jansen een beeld geschetst van verhalen op de Veluwe die in een ver verleden, maar ook in de recente tijd hebben plaatsgevonden. Oude verhalen die langzaam de status van een sage of een legende hebben bereikt. Maar ook gebeurtenissen die als anekdotes nu al de geschiedenis ingaan. Met een sfeervolle manier van schrijven waar melancholie en humor dikwijls de boventoon voeren weet de auteur de lezer mee te voeren in de verhalen, of deze ze persoonlijk heeft beleefd. Jagers, stropers, boeren en paardenvolk zijn veelal het middelpunt in zijn verhalen. Ook weet de auteur de Veluwe en zijn dierlijke bewoners treffend weer te geven. Een echte aanrader voor de liefhebber van de natuur en cultuur van deze bijzondere streek.
Marti Jansen heeft op een beeldende en vooral boeiende manier zijn verhalen opgeschreven.

Bekijk boek:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s