Boeken

Dwarrels & Zo

Prijs: € 11,95

Na twee boeken met korte verhalen over de Veluwe te hebben geschreven komt Marti Jansen nu met een herfstverzen en gedichtenbundel. In zijn zo kenmerkende stijl van schrijven springt hij van de hak op de tak. Allerlei onderwerpen passeren de revue, dan weer luchtig en speels, soms melancholisch om daarna weer door te springen naar de spirituele zijde. Er is één ding wat alle gedichten bindt en dat is de herfst. Met deze bundel bewijst Marti dat hij ook een geheel eigen stijl van poëzie beheerst. Een stijl die de lezer pakt en meeneemt, soms met een glimlach, een overdenking of zelfs met een traan. Een absolute aanrader voor een ieder die ervan houdt hoe met de taal wordt gespeeld.

Bekijk boek:

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s